פוסט גספצ'ו ספרדי מעגבניות מגי מאת הגרגרנית

הבלוגרית "הגרגרנית" חוזרת מביקור ביום הפתוח בניר חן עם מתכון חדש לגספצו מעגבניות מגי:

"גספצ'ו הוא מרק ספרדי פשוט, כזה של עניים, מחבל אנדלוסיה. בתחילה נוצר משילוב של מים עם לחם, שום ותבלינים, אליהם נוספו עגבניות לאחר גילוי אמריקה והגעתן לספרד.

המשך קריאה

הצעה לסדר

אתם בוודאי נערכים לקראת שולחן החג שלכם, לשם כך הכנו לכם מנת חג עסיסית וקלה להכנה עם עגבניות מגי שיוסיפו לכם צבע, טעם ושמחה לשולחן החג – צ'אטני עגבניות מגי וקרם פרש – עכשיו במהדורת חג הפסח של מגזין "את" – דפדפו לעמוד 222: http://digital.timeout.co.il/At/838/html5/ המשך קריאה

לרגל פסטיבל הטומטינה הספרדי: אייל שני מפרגן למגי

"בשרנית במיוחד, עזת טעם; משלבת מתיקות וחמיצות גבוהות וארומטיות עזה, בעלת חיי מדף ארוכים. כוכב הפיתוחים של חברת הזרע."

אלו המילים בהם תיאר איל שני את מגי בכתבה מתוך מגזין טיים אאוט. המשך קריאה