פוסט גספצ'ו ספרדי מעגבניות מגי מאת הגרגרנית

הבלוגרית "הגרגרנית" חוזרת מביקור ביום הפתוח בניר חן עם מתכון חדש לגספצו מעגבניות מגי:

"גספצ'ו הוא מרק ספרדי פשוט, כזה של עניים, מחבל אנדלוסיה. בתחילה נוצר משילוב של מים עם לחם, שום ותבלינים, אליהם נוספו עגבניות לאחר גילוי אמריקה והגעתן לספרד.

אצלנו בבית גספצ'ו הוא קלאסיקה של הקיץ. המתכון הזה מלווה אותנו שנים ובמשך הזמן בדקנו אותו, שינינו והוספנו חומרי גלם, תיבול וטכניקות הכנה. לא משנה כנראה מה עושים, תמיד הוא יוצא טעים, בריא ואפילו טבעוני!

לקריאת הפוסט והמתכון, לחצו כאן