levashelimmaggie2

פרגיות בקארי עם עגבניות מגי מאת שף אבי ביטון

מרכיבים

  • מחממים סיר רחב ומוסיפים שמן קנולה.
  • את הפרגיות פותחים ומניחים בסיר כשהשמן רותח לצריבה קלה משניי צדדיומוסיפים את הבצל לסיר לטיגון.
  • פורסים את הפלפלים החריפים, ואת עגבניות המגי חותכים לרבעים.
  • מוסיפים את העגבניות , הפלפלים והכוסברה לסיר ומערבבים היטב.
  • מוסיפים כפית כורכום וכפית קארי, מעט מים ופחית חלב קוקוס ומערבבים קלות.
  • מוסיפים כפית טחינה ללא תוספת מלח לתוך הסיר
  • מבשלים במשך 10 דקות לכל היותר. מקשטים במעט כוסברה ומגישים.

הוראות הכנה

  • קילו פרגיות
  • 1 בצל
  • 5 עגבניות מגי
  • מעט שמן קנולה
  • כוסברה
  • קארי
  • רבע כוס טחינה גולמית
  • כפית כורכום
  • מלח, פלפל
  • פלפל חריף
  • חלב קוקוס