Skip to content
מרכיבים
- מחממים סיר רחב ומוסיפים שמן קנולה.
- את הפרגיות פותחים ומניחים בסיר כשהשמן רותח לצריבה קלה משניי צדדיומוסיפים את הבצל לסיר לטיגון.
- פורסים את הפלפלים החריפים, ואת עגבניות המגי חותכים לרבעים.
- מוסיפים את העגבניות , הפלפלים והכוסברה לסיר ומערבבים היטב.
- מוסיפים כפית כורכום וכפית קארי, מעט מים ופחית חלב קוקוס ומערבבים קלות.
- מוסיפים כפית טחינה ללא תוספת מלח לתוך הסיר
- מבשלים במשך 10 דקות לכל היותר. מקשטים במעט כוסברה ומגישים.
הוראות הכנה
- קילו פרגיות
- 1 בצל
- 5 עגבניות מגי
- מעט שמן קנולה
- כוסברה
- קארי
- רבע כוס טחינה גולמית
- כפית כורכום
- מלח, פלפל
- פלפל חריף
- חלב קוקוס