levashelimmaggie2

אנטריקוט ברוטב יין עם עגבניות מגי טריות של השף אבי ביטון

מרכיבים

  • נתח אנטריקוט במשקל 300 גרם
  • מלח ים
  • פלפל
לרוטב יין:
  • יין אדום
  • וניל
  • כוכב אניס
  • מלח
לתוספת:
  • אספרגוס צלוי
לסלטון:
  • רוקט
  • עגבניות מגי
  • מלפפון
  • פלפלים בצבעים
  • קולורבי
לויניגרט :
  • שמן זית
  • מיץ תפוזים
  • חומץ תפוחים
  • חרדל
  • מלח
  • פלפל
  • דבש

הוראות הכנה

  • בסיר קטן  ועל אש קטנה מבשלים את כל החומרים לרוטב עד שמגיעים לבעבוע.
  • בגריל או על מחבת פסים רותחת צולים את האנטריקוט משני צדדיו.
  • שופכים את הרוטב ומניחים את הסטייק מעל.
  • בתאבון.