levashelimmaggie2

מתכון לשבועות- פאי עגבניות וגבינות

מתכון לשבועות פאי עגבניות וגבינות

מתכון לשבועות – פאי עגבניות וגבינות

מרכיבים

ל-6 סועדים
  • *500 גרם עגבניות מגי.
  • מעט עלי בזיליקום.
  • 400 גרם בצק עלים.
  • 200 גרם גבינת צאן מפוררת.
  • 3 ביצים + חלמון אחד.
  • 1 גביע אשל + כף פסטו.
  • 2 כפות גבינה צהובה מגורדת.

הוראות הכנה

  • לשטח 3/4 מהבצק המרודד על תבנית מלבנית (משומנת מעט)
  • לפזר על הבצק את גבינת הצאן.
  • לטרוף את הפסטו, האשל והביצים וליצוק על הגבינה.
  • לפזר מעל את הגבינה הצהובה.
  • לכסות את הגבינה הצהובה בצפיפות בפרוסות עגבניות מגי ולזרוע מעל העגבניות עלי בזיליקום קצוצים.
  • מהבצק הנותר ליצור רצועות דקות (1 ס"מ) ולהניח על הפאי בצורת שתי וערב.
  • למרוח הרצועות בחלבון הבודד.
  • לאפות בערך 30 דקות בחום בינוני. (180 מעלות)